torstai 9. huhtikuuta 2015

Hiljaiselosta

Blogi on ollut hiljaa viime aikoina, koska sain neljäksi kuukaudeksi töitä kotipaikkakunnaltani. Tämä tarkoitti kauhean kamalastin pakkaamista sekä muuttamista äidin ja pikkusiskon luokse Savoon heinäkuun loppuun saakka - kera kissan, tietenkin. Oiva ei ole ollut muutoksesta millänsäkään. Tykkää vaan, kun on enemmän tilaa ja ihmisiä, joilta varastaa voileipäkinkut saada huomiota.
Täällä saa kiipeillä pihapihlajassa. Sekin on Oivan mielestä kivaa.
Tällainen pieni selittelypostaus. Kyllä mä vielä tänne päivittelen juttuja Oivasta, mutta koska teen (tai ainakin mun pitäisi tehdä) gradua ja muutamia esseitä sen ohella, että kaitsen taaperolaumaa 38,25 tuntia viikossa, juttuja voi tulla aika harvakseltaan. Mutta no worries, täällä ollaan ja hyvin voidaan!
"Tykkään kyläillä mummun ja tädin luona, vaikka joudunkin olemaan enemmän sylissä kuin Jyväskylässä ja kestämään tämmöistä höpsöä hassuttelua."

9 kommenttia:

  1. Me ootellaan täällä innolla uusia postauksia, vaikka kuluisikin vähän pidempikin aika.

    VastaaPoista
  2. Onnea työpaikasta! :) Tsemppiä graduun ja muihin koulujuttuihin, ei näemmä ole ainakaan vapaa-ajan ongelmia. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ainut vapaa-ajan ongelma on suunnata energia koulujuttuihin, kun kaikki muu olis mielenkiintoisempaa. :D

      Poista
  3. Pidä hauskaa duunissa! Ja yritä edes vähän päästä keskittymään niihin paperihommiinkin, kyllä me jaksetaan täällä blogimaailmassa odotella, että kiireet väistyy.
    -Pena ja ihminen

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Luotan viimehetken pakon motivaatioon. :D Eiköhän nuo tehdyksi tule jossain vaiheessa.

      Poista
  4. Kuulostaa kovin tutulta. :D Itsekin olen tällä hetkellä töissä, teen gradua ja muutama kurssikin on vielä kesken. Tsemppiä!

    VastaaPoista
  5. Oiva selkeesti nauttii sylittelystä ;) Ihana mirnokka!
    Onnea työpaikan johdosta :)

    VastaaPoista
  6. Sopivasti aikaa nyt tämänhetkisten haasteiden tekemiseen! Kiva, jos jaksat täälläkin joskus päivitellä, mutta kyllä tämä lukija odottelee, kun saat työt ja gradun eteenpäin. Tärkeitä hommia nekin :-).

    VastaaPoista