lauantai 12. heinäkuuta 2014

Hei, bittiavaruus!

Ensimmäinen postaus. Olen täten jättämässä kädenjälkeni astetta syvemmälle verkkoavaruuden loppumattomiin syövereihin. Pikkuisen hirvittää ajatus tekstien naputtelusta nettiin tuntemattomien ihmisten luettavaksi. Ehkä alkujännityksestä silti selvitään kunnialla.

Tämän blogin ensisijainen tarkoitus on toimia kanavana kissaintoilulleni. Olen halunnut hankkia oman kissan jotakuinkin kahdeksan vuotta ja kun unelma on elokuun loppupuolella viimein toteutumassa, riski ylitsepursuavaan kissakajahtamiseen on suuri. Ensimmäisiä merkkejä on havaittavissa jo nyt, kun olen käynyt katsomassa varaamaani pentua kolme kertaa. Välillä aivokäyrä heittää silkkaa ”se on niin ihana tuituitui!”-piipitystä niin, että itseänikin huvittaa.

Olen vannonut, etten kuormita naamakirjaani ja kavereideni hermokestävyyttä päivittämällä seinälleni jatkuvasti kuvia tulevasta kissastani. Kukin tavallaan tietysti, mutta koska kuulun itse siihen joukkoon, joka ei pidemmän päälle jaksa katsella toistuvia fb-postauksia asiasta x – oli se sitten lemmikki, harrastus tai vauva – näen parhaaksi iskeä hehkutukset niille erikseen varattuun paikkaan. Täällä lirkuttelut osuvat vain sellaisten silmiin, jotka haluavat niitä katsella (tai eksyvät pahaa aavistamatta vahingossa tälle sivulle).

Toki, jos kirjoituksistani sattuu olemaan hyötyä, vertaistukea tai ihan vain viihdettä jollekulle, se on pelkkää plussaa. Ainakin itse tulevana kissanomistajana olen saanut paljon iloa ja myös hyödyllisiä vinkkejä netistä löytyneistä kissablogeista. Niiden myötä päädyin sitten itsekin kokeilemaan aiheesta kirjoittamista. Toistaiseksi se kissa vain puuttuu.

Katsotaan, mitä tästä tulee!

4 kommenttia:

 1. Tervetuloa mukaan kissabloggaajien maailmaan! Kiva päästä seuraamaan sun kissanpennun kotiutumista ja elämää.
  Pipsun ja Miirun Pirjo

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt alkuvaiheessa jutut koskevat tosiaan tätä kissan odottelua ja sen saapumiseen valmistautumista. Elokuun lopussa tai syyskuun alussa saadaan sitten itse aby paremmin areenalle. :)

   Poista
 2. Hih, tämä voisi olla suoraan minunkin suustani. Itse päädyin aloittamaan blogini vuosi sitten prikulleen samoista syistä. Jos kiinnostaa, niin alkuaikojen kissahöperyysmietintöjäni voi kurkata täältä Blogi on hyvä kanava purkaa kissaintoa ja kohdata muitakin asiaan hurahtaneita. :) Ihana tuo pikkusöpöliinisi. Tänne täytyy tulla uudestaankin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei! Kiva saada uusi lukija, kovasti tervetuloa siis. :) Pitääkin käydä kurkkaamassa teikäläisen blogi!

   Poista