sunnuntai 27. heinäkuuta 2014

Zooplus-tilaus 1.0

Sain tuossa viikko sitten ensimmäisen pakettini Zooplus-verkkokaupasta. Tilaaminen oli helppoa ja toimituksessa meni 4 arkipäivää siitä, kun sain sähköpostiin vahvistuksen tavaran lähettämisestä. Vähän hermoilin etukäteen ehtisikö paketti saapua oikealla hetkellä, kun olin tiistaina lähdössä heti aamusta mökkireissuun, mutta mukavanoloinen lähettipoika soitti ovikelloa juuri parahiksi maanantaina. Olen tyytyväinen!
Koskematon boksi.
Piti aukaista loota melkein heti ja käydä läpi, millaisia tilaamani jutut olivat oikeasti näyttöruudun kuvaan verrattuna. Pahvilaatikko sisälsi kissan leluja, raksupallon, tunnelin, ikkunalautapedin (joka tosin päätynee ainakin aluksi parvekepediksi), parvekeverkon ja naksuttimen. Tilauksen mukaan oli lisäksi laitettu pieneksi ilmaislahjaksi pussi kanasydänherkkuja.
Sain vihreän naksuttimen, jes!
Tunneli, peti ja verkko.
Lelut odottavat vielä leikkijää.
Saatoin käyttää hyvän hetkisen palloradan kokoamiseen kahdella tavalla, lelujen testailuun ja herkkupallon tutkimiseen. Niin kenen huviksi mä nää tilasinkaan?

Foliopallot olivat aika lytyssä laatikon pohjalla, mutta pienellä pöyhimisellä ne sai pyöreiksi.
Vasemmalla pallo suoraan pussista, oikealla pöyhitty versio.
Talletin laatikkoon myös muovihärpäkkeet, jotka olivat pitämässä boksia kiinni. Niillä saanee hyvät leikit aikaiseksi, kunhan pentu kotiutuu. Tietysti itse pahvilaatikkokin pitää säilyttää tallessa kissan rymyämistä varten. Syyskuun alku tule jo!
Tässä vielä laatikon sisältö jemmattuna koko komeudessaan.

3 kommenttia:

  1. Kivoja leluja ja ihanaa, että varmistat parvekkeen turvallisuuden! :) Noista pakkausnauhoista kannattaa leikata päiden kulmat pyöreiksi, niin on turvallisempi leikkiä. Meillä ne on suosittu leikkikalu, on kai kivaa kun nauha on sen verran liukas, että siitä on vaikea saada kunnon otetta. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, en uskaltaisi päästää kissaa avoimelle verkottomalle partsille. Tutun kissa livahti kerran tuuletusikkunasta, tipahti ikkunalaudalta neljännestä kerroksesta ja sai murtuman takamukseensa, mikä herätti tehokkaasti huomioimaan putomisriskit. Kiitos kulmienpyöristysvinkistä!

      Poista
  2. Kaikkea kivaa olet kissalle hommannut... Toi parvekeverkko on ihan huippuhomma, pitää miettiä itsekin, että tarviiko verkon vai riittääkö, että pitää lasit kiinni (tosin jos kesäisin on näin lämmintä ei tuolla parvekkeella pysty olemaan ikinä jos ne lasit on kiinni)...

    VastaaPoista