sunnuntai 24. elokuuta 2014

Vielä ennen luovutuspäivää

Poitsu kävi perjantaina eläinlääkärillä varhaiskastraatiossa. Nyt Cafuski ja minä vältytään kissamaisten hormonihurinoiden tuskilta, yömouruamisilta ja ylimääräisiltä merkkailuilta. Parempi näin, kun en ekan kissan kohdalla uskaltautunut pitämään sijoituskollia. Tuumasin, että mitä vähemmän testosteronia, sen parempi. Sain operaation jälkeen viestin synnyinkodin väeltä, jossa kerrottiin kaiken menneen hyvin sekä muutaman suloisen kuvan toipilaasta. Kotona Cafu oli jo leikkinyt sisarusten kanssa ja lötköillyt tyytyväisen näköisenä ihmisten rapsuteltavana.

Tein tänään viimeisen luovutusta edeltävän vierailun Cafua katsomaan. Ipanassa riitti jälleen virtaa, vaikka pennut olivat saaneet aiemmin päivällä jo riehua vauhdikkaasti leikki-ikäisten ihmisvieraiden kanssa.
Kommenttien puolella mainitsinkin jo, että tiistaina mulla ja Cafulla oli erityinen hetki, kun poju nukahti ekaa kertaa mun syliin. Se aivan oma-aloitteisesti asettui siihen leikin jälkeen pötkölleen ja uinahti. Olin varsin otettu moisesta luottamuksen osoituksesta. <3 Cafu kiipesi myös tänään syliini leikin lomassa useamman kerran, mitä muut pennuista sinistä siskontilliäistä lukuun ottamatta eivät ole tehneet. Kyllä mun poitsu jollain tasolla tietää, kuka olen. Tai ainakin, että olen ihan turvallinen tyyppi, jossa on ehkä potentiaalia henk.koht. viihdyttäjäksi/palvelijaksi. Hyvillä mielin jään odottamaan ylihuomista ja karvalapsen saapumista kotiin. Kyllä me pärjätään.

Kotona alkaa olla kaikki valmista pikkukisua varten. Tosin kaipailen vielä tilaamiani penturuokia saapuviksi, mutta kaiken järjen mukaan paketti tulee perille huomenna. Muita kissajuttuja odottelun ohessa ovat olleet ohransiementen istuttaminen ja muistikirjan tekeminen kissamaisia vinkkejä ja muistiinpanoja varten. Ja jotta tämä ei jäisi täysin kuvattomaksi postaukseksi, alla on pari kuvaa kyseisestä muistikirjasta, vaikkei tämän pitänyt olla käsityöblogi. Cafu vaan onnistui taas liikkumaan jokaisessa valokuvayritelmässä. Edes minä en kehtaa laittaa sellaisia sotkuhuismikäkissamissä-kuvia nettiin näytille. Ehkä tiistain jälkeen onnistun nappaamaan siitä edes jokusen semionnistuneen kuvan ihan oikealla kameralla kännykän sijaan.

Kansi, jossa t-kirjain asettui liian lähelle a:ta, mutta mitäs pienistä.
Harakanvarpaita ja haparoivia havainnollistavia kuvia.



6 kommenttia:

  1. Oon kyllä niin kateellinen kun saat kissan kotiin jo ihan kohta! Laitat sitte pian paljon kuvia nähtäville. :) Tai voi tietty olla, että siinä kun pienen kotiin saa ei paljon ehdi ajatella mitään tietsikan näpertämistä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Aion ainakin kovasti yrittää napsia kuvia. Saa nähdä, miten aikomuksen käy, koska saatan mennä hetkellisesti sekaisin ja vain leikittää nappulaa päivät pitkät ja tuijotella sitä haltioituneena. :D Jänskättää huominen!

      Poista
  2. Kyllä ne kisuvaavit jotenkin aistivat, kenen luo ne kuuluvat. :) Muistan, että Nuppu kiipeili pöydälle minua puskemaan, kun kävimme vielä kasvattajan kanssa viimeisiä ohjeita läpi ja allekirjoitimme kauppakirjat. Molemmat pennut mönkivät kiltisti kuljetuskoppaan valmiina lähtemään omaan kotiin. <3 Oi sitä onnea! :) Tsemppiä odottelun viime metreille!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo, niillä on jokin salaperäinen kyky. Ymmärtävät enemmän, kuin mitä me ihmiset luullaan. :)

      Poista