Jalo

Nimi: Northalla Sparkling eli Jalo

Lempinimet: Lalo, Tirppa, Kirppu

Synymäpäivä: 19.4.2016

Rotu: Ocicat

Väri: Suklaahopeatäplikäs

Luonne & Laatu: Puhelias, seurallinen, aktiivinen, pohdiskeleva, hellä ja utelias. Jalo on erittäin kiinnostunut kaikesta, mitä ihminen tekee: ruoanlaitosta, siivoamisesta, askartelemisesta, pyykkien laitosta... Kaikessa on saatava olla mukana vähintään laadunvalvojan roolissa. Jalo kaipaa leikkiä ja touhua, jotta pysyy tyytyväisenä. Silti se on kuitenkin samalla rauhalllinen kaveri, joka ei ole häsläämässä koko aikaa. Se on kärsivällisempi, kuin isoveikkansa Oiva samassa iässä ja tuumailee rauhallisesti jopa huiskaleikkien lomassa, mikä olisi paras toimintaratkaisu saaliin nappaamiseksi. Toki pennulle sattuu ja tapahtuu, mutta minkään maailman tuhoamisvimmaa Jalolla ei ole. Hurmaava seurakissa, joka ei tykkää yhtään, jos se jätetään yksin. Protestiksi on mau'uttava kovaa ennen kuin voi tyytyä kohtaloonsa siksi aikaa, kun mamma käyttää isoveikan valjastelemassa. Jalo on etenkin pennuksi ihmeen helppo käsitellä. Sillä on malttia jopa kynsileikkurointihetkinä ja se sietää hienosti myös rähmän sorkkimisen pois silmäkulmista.

Suhtautuminen syliin: Vaikka vieruspaikat ovat suuremmassa suosiossa, myös syli on kiva! Jalo on siitä hauska kissanpoika, että se nauttii toisinaan vallan paljon vauva-asentoon kääntämisestä ja vatsarapsutteluista. Jalo asettuu mielellään ihmisen jalkojen päälle pötköttelemään ja kipuaa joskus syliinkin ihan itse. Hellyys ja silitykset ovat ihania ja Jalo rakastaa huomiota.

Parhaita juttuja Jalon mielestä:
- Isoveli Oiva
- Huomioiduksi tuleminen
- Ruoka
- Huiska- ja naruleikit
- Namit
- Varpaiden pyydystäminen peiton alta

Parhaita juttuja Jalossa:
- Lempeys: poika tajuaa tosi hyvin, että esimerkiksi ihmisen käsiä ei voi leikittää kynsillä. Tyytymättömyyden silmien putsaamiseenkin se ilmoittaa koskettamalla mamman kättä hellästi tassulla kuin sanoakseen "Älä nyt jooko?".
- Vieressä nukkuminen herättämättä öisin ja muu yleinen läheisyyshakuisuus
- Syvä huriseva kehräys
- Fiksuus ja kärsivällisyys
Rento Jalo elokuussa 2016.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti