sunnuntai 25. tammikuuta 2015

Hangessa on hauskaa

Ollaan taas päästy pihalle, jes! Tästä riemastuneena päätin jakaa teille jo aikaisemmin napattua kuvamateriaalia Oivan talviulkoilusta.
Viiksivallu lumessa.
Tarkkamuistisimmat voivat huomata, että flexin väri on muuttunut punaisesta mustaksi. Edellinen alkoi jo syksyllä tapella vastaan. Koska kissan kanssa metsikössä kulkiessa ei ole kivaa, että naru ei yhtäkkiä kelaudukaan sisään vaan jää riippumaan liian pitkäksi maantasalle, päätin joulun alla ostaa tuliterän felxin. Myös Oivan valjaat ovat uudet, vaikkei niitä kuvissa oikein näykään. Söpöt vaaleanpunaiset pentuvaljaat kävivät joulun jälkeen pieniksi, joten tilasin ruokien yhteydessä lapselle tummanpunaiset Trixien aikuisvaljaat vajaalla vitosella. Ovat olleet toimiva väliaikaisratkaisu. Olen haaveillut tilaavani Oivalle Arja Vänttisen valjaat, kunhan se asettuu joskus sopivaan aikuiskokoonsa, niin mitat tulevat oikein.
Pieni aby suuressa talvimetsässä.
Oiva tykkää lumesta. Vaikka se on kylmää ja vähän märkää, siihen voi kaivaa kuoppia ja hangessa on kiva mönkiä. Jos lumi on liian syvää, voi aina turvautua kulkemaan emännän kengänjälkiä myöten. Tässä vielä esimerkki rohkeasta umpihanki-Oivasta. Milloinkohan sitä oppisi pitämään puhelinta oikein päin ottaessaan videota, ettei jäisi noin kapeaksi. :D

6 kommenttia:

  1. Ihana Oiva. Pena tykkää kanssa rämpiä umpihangessa, mutta nyt ei kyllä pääse ennen ulos ku ollaan varmoja, että vaivat on ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Varmasti ihan hyvä pelata varman päälle, että saatte taudin pois. Paranemisia Pentsulle! :)

      Poista
  2. Ihana pieni! ♥ Mahtavaa, että Oiva tykkää noin ulkoilla, saa mieli ja lihakset töitä hangessa tarpoessa. :)

    VastaaPoista