maanantai 27. huhtikuuta 2015

Raikasta ulkoilmaa

Uudessa paikassa valjastelu on aina jännää kissan kanssa. Viimeksi, kun joulun aikoihin käytin Oivaa pihalla täällä äitini luona, se ei halunnut liikkua juuri ollenkaan. Nyt onkin ollut hauska huomata, että Oiva on lähtenyt liikenteeseen huomattavasti rohkeammalla mielellä. Jo ekoina päivinä se uskaltautui etupihalta tielle ja päästiin nuuhkimaan hieman lähimetsääkin.
"Mun puu!"
Jännä haju oksassa.
Kuvat ovat jo useamman viikon takaa. Sittemmin lumi on vähentynyt ja Oivan ulkoiluinto lisääntynyt entisestään. Poika käy vähintään pari kertaa päivässä rapsuttelemassa eteisen ovea, jos henkilökunta ei oma-aloitteisesti tajua viedä hänen korkeuttaan pihalle. Ollaan kierretty jopa ihan oikeita lenkkejä tässä lähinaapurustoissa tienreunaa myöten. Meidän peruslenkin matkan kävelisi vajaassa 10 minuutissa ilman kissaa, mutta kissan kanssa siihen menee sujuvasti 30-40 minsaa. :D Mutta ne lukuisat haistelutauot, koirille pörhistelystoppaukset ja lintujen kyttäysbreikit tekevät kävelystä mielekästä Oivalle - ja kyllä minullekin, kun pääsen seuraamaan Oivan tekemisiä vierestä. Kultapoikani on yhä ihana henkilökohtainen luontodokumenttini. <3

11 kommenttia:

  1. Ihana puukiipijä-Oiva. :)
    Mä täällä jo aattelin, että onpa jossain vielä paljon lunta, mutta onneks selitit... :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei meilläkään enää onneksi ole lunta nimeksikään. Nuo hanget olivat pääsiäisen aikoihin. :)

      Poista
  2. Meillä on vähän samankaltaisi ulkoiluja. Oivasta on muuten tullut jo iso komea kolli ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Se on kyllä kasvanut ihan hirveesti! Oon lähiaikoina katsonut monta kertaa, että Oiva on jo tosi iso poika ja hurjan hieno sellainen. <3

      Poista
  3. Ollapa metsää lähettyvillä, metsälenkit on parhautta ♥

    VastaaPoista
  4. Reipas Oiva ja ihana ulkoilupaikka! Mä ajattelin ottaa tänä kesänä/syksynä Kiiran sienimetsälle mukaan, niin sekin pääsisi välillä haistelemaan metsän tuoksuja.

    VastaaPoista
  5. Reipas ulkoilija, kun uskaltaa koirillekin pörhistellä! Oiva on kyllä tosiaan tullu jo ihan "aikuisen oloiseksi", kasvanut komeaksi kolliksi.

    VastaaPoista