tiistai 26. toukokuuta 2015

Oiva 1-v!

Oivalla on tänään ihka ensimmäiset synttärit. Pikkupoika on kasvanut isoksi, mutta on vieläkin mamman mussukka - jopa enemmän kuin aikaisemmin.
Yks vee jo? Ou nou, ikäkriisi!
Tästä piiperöstä...
Tui!
...on kasvanut komea hurmuri.
Isompi tui!
Kun vertaa nyt yksivuotiasta Oivaa siihen pikkurimpulaan, jonka sain kaverikseni elokuun lopulla, voin rehellisesti sanoa, että ikä on tehnyt Oivasta entistäkin ihanamman. Olihan se pentuna supersöpö yliaktiivinen häslä, mutta natiaisen sylikärsivällisyys oli erittäin rajallinen. Hampaat ja potkutusvarpaat olivat kiinni käsissä alta aikayksikön, jos vauvaa pidettiin sylissä kymmentä sekuntia kauemmin tai erehdyttiin koskemaan sen vatsaa. Nyt Oiva-Loiva on selvästi rauhoittunut. Se malttaa välillä jopa nukahtaa syliin vauva-asentoon (!) kellistettynä, jos yleisfiilis viittaa päikkäreihin. Mahasta saa rapsuttaakin ilman, että silittäjää yritetään välittömästi tappaa. Jos Oiva saa tarpeekseen mussukoinnista, se haukkaa ilmaa varoitukseksi tai siirtyy muualle. Aika huikeaa kehitystä - mamma tykkää!
Kainalossa on nykyään ihan mukavaakin välillä.
Vaikka syntymäpäivän kunniaksi kehuja ja toivotuksia on ripoteltu ennen kaikkea sankarille itselleen, haluan osoittaa muutaman ylistyssanasen myös kaikille meidän blogin lukijoille. Reksiteröityjä teitä on jo 19, mikä lämmittää kovasti mieltä ja rekisteröimättömiäkin lienee tietääkseni ainakin kourallinen. On tosi kivaa, kun jaksatte seurailla meidän kuulumisia. Ilman rivejä plärääviä silmiä ja teidän jättämiä kommentteja kissallisesta elämästä kirjoittaminen ei olisi näin hauskaa. Iso kiitos teille! Teiltä on saanut paljon vertaistukea kattihössötykseen. Toivottavasti seurailette meitä jatkossakin. :)

12 kommenttia:

  1. Onnea Oiva! :) Pöpölläkin on tulossa yhden vuoden merkkipaalu ensikuussa.

    VastaaPoista
  2. Synttärionnea Oivalle, siitä on kasvanut komea poika!

    VastaaPoista
  3. Onnea Oiva, ompa sinusta tullut tosiaan iso komistus!

    VastaaPoista
  4. Onnea Oivalle! -Justus & Mimmu, tassutoverit.blogspot.fi

    VastaaPoista
  5. Paljon onnea oivalle Oivalle! On ollut ilo lukea blogiasi!

    VastaaPoista
  6. Voi, joko pikku Oivalla on yksivuotisjuhlat? Aika rientää, kun on hauskaa! <3 Lämpimät onnittelut sekä Oivalle että emännälle! Linjoilla pysytään! :)

    VastaaPoista
  7. Onnea isolle ja hienolle pojalle! :)

    VastaaPoista
  8. Myöhästyneet synttärionnittelut Oivalle!

    VastaaPoista
  9. Oikein hyvää synttäriä Oivalle koko meidän porukalta!

    VastaaPoista
  10. Oiiiii, myöhäiset onnittelut ihanuudelle! ♥ Kyllä se on niin, että vaikka pennut on superihania, kissat paranee vanhetessaan. ;) Meillä Raku puhkesi kukkaansa juuri 1-vuotiaana. :)

    VastaaPoista
  11. Kiitoksia kaikille onnitteluista! :)

    VastaaPoista