maanantai 1. kesäkuuta 2015

Herkkukaapilla

Kissankujeita-blogissa haastettiin kissabloggaajia esittelemään oma kissanherkkukätkö. Meillä Oivan namit on tällä hetkellä jemmattu pääasiassa keittiöön mikron yläpuoliseen kaappiin. Ja voi kyllä, Oiva on tästä hyvin perillä. Sillä sekunnilla, kun joku onneton avaa kaapin, Oiva on jo ehtinyt tunkea itsensä oven väliin. Koska Oiva H-A-L-U-A-A! Samasta kaapista löytyvät muun hyvin sekalaisen sälän ohella Oivan lisäravinteet - poika kun pääsi raakaruokailijaksi toukokuussa. Näin ollen kaappi aukeaa ruokailujen yhteydessä, mikä ei ainakaan vähennä sen vetovoimaa.
Yllättävän rauhallinen poseeraus namikaapin edessä.
Kaikki pötkylät eivät päässeet kuvaan.
Namiarsenaaliin kuuluu Cosman kuivanameja, Coucoun lohisticksi sekä saman merkin pakastekuivattua kanaa ja kananmaksaa (jotka tosin jemmasin Cosman tyhjiin pötkylöihin kätevyyssyistä), lemmikkimessuilta saatu maistiaispussi ZiwiPeakin kuivaruokaa sekä mystinen jäätelörasia. Rasiassa on jotain maailman ihaninta - nimittäin kuivattuja kaloja!
Sinttejä!
En nyt muista, ovatko kalat muikkuja vai jotain muita pikkusinttejä, mutta Oiva menee niistä joka tapauksessa aivan pöhköksi. Voimakas haju varmasti vetoaa. Ihmisnenään ne ei tuoksu ihan niin herkullisilta, josta syystä kalapussia pidetään pakastepussissa ja pakastepussia jäätelörasiassa.
Kala nostattaa veden kielelle.

Hullu kalasyöppö.
Namipötköjä löytyy muutama myös mun huoneen kirjahyllystä Oivan muiden tavaroiden joukosta. Niin ne ovat kätevästi lähellä kynsien leikkuu- ja furminointipalkkioiksi.

4 kommenttia:

  1. Oikein herkullinen namivalikoima! ♥

    VastaaPoista
  2. Näyttää olevan oikein hyvä valikoima nameja.

    VastaaPoista
  3. Mukavasti herkkuja! Meillä kissojen herkku-/lisäravinne-/ruokakaappi ei ole kyllä läheskään noin siistin näköinen. :D Järjestelen sen ehkä puolen vuoden välein ja hetken päästä kaikki on taas epämääräisenä kasana josta on mahdoton löytää mitään.

    VastaaPoista