tiistai 1. syyskuuta 2015

Tykkää kuin hullu puurosta

Tykkään välillä syödä puuroa aamupalaksi. En kuitenkaan ole ainoa tässä huushollissa, jonka mielestä kaurapuuro on hyvää.
"Huu, puuroo. Anna, anna!"
Kyllä, Oiva tykkää puurosta. Ihan loogista, koska kissa on lihansyöjä ja puuro on... Niin. En tajua, mikä kissaa viehättää keitetyissä kaurahiutaleissa.
Saalistaja kytiksellä.
Viimeistään silloin, kun Oiva kuulee lusikan kaapivan kulhon pohjaa, se saapuu paikalle kuin raketti. Koska, kuten alla olevista tyhmästi tarkentuneista kuvista näkyy, puuro vaan on niiiiiiin hyvää.
Euforia!
"Anna lisää!"

Hassuinta on, että kaurapuuro on Oivasta nannaa riippumatta siitä, onko sen päällä mitään lisukkeita. Ymmärtäisin, jos se olisi voisilmän perässä. Jopa marjakeiton voisin (melkein) tajuta. Mutta kaurapuuro paljaaltaan ei minun järjenjuoksuni valossa sisällä mitään mistä kissan pitäisi innostua. Noh, onpahan selvästi lastentarhanopettajan kissa, kun suostuu maistamaan reippaasti jopa puuroa. Hyvin oon opettanut.

7 kommenttia:

  1. Hihii, kummallinen puurohimo Oivalla. Miten Oiva ensimmäistä kertaa eksyi puuron luo, annoitko ensin maistiaisia? Mietin vaan, kun nämä meidän kissat ei varmaan söis.. Tosin joskus menee oudot asiat, esim. kuivaa spagettia ovat muutaman kerran napostelleet lattialta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulla on sellainen mielikuva, että Oiva yllätti mut joku kerta ihan itse tunkemalla esipesemään vahtimatta jäänyttä tyhjää puurokulhoa. Siinä annoksessa on sitten saattanut olla jotain voin tai maidon jäämiä ehkä. En muista. Oiva on ihmeellinen puuronsyöjä. :D

      Poista
  2. Ehkä kaurapuurossa on tosiaan jotain kissoja houkuttelevaa, sillä Pöpökin tykkäis välillä syödä puuroa, mutta ei sentään noin innokkaasti kuin Oiva :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kaurapuurokissoja on siis muitakin! Mä luulin, että Oiva on yksin kummallisen mieltymyksensä kanssa. :D

      Poista
  3. Voi Oiva! Meilläkin nuollaan puhtaaksi käytännössä kaikki lautaset joilla ei ole sitruunaa tai muita ällöhedelmiä, joten puhdistukseen pääsee mm. puuro- ja vispipuurolautaset. En mäkään ymmärrä miten tuollaiset ruuat voi maistua. :D

    VastaaPoista
  4. Ehkä Oiva on sitten hitusen hullu? :D Ilmeisestä näkee, että tosi herkkua on!

    VastaaPoista
  5. Enpä oo puuroa syövää kissaa ennen nähny... Ilmeisen hyvää kuitenkin on.

    VastaaPoista