tiistai 10. maaliskuuta 2015

Juo omasta lasistas!

Oiva jäi kiinni itse teosta.
Busted!
Muistutuksena niille, jotka harkitsevat abyn hankintaa: Kaikki, mikä on sun lasissa tai lautasella, on parempaa, kuin kissan oma. Oivalla siis on ruokailupaikallaan ihan samanlainen lasi, josta juoda ja johon olin aamulla vaihtanut veden. Janon hetkellä mun lasissa lilluva H2O maistui vaan niin paljon paremmalta.
"Mutku tää oli lähempänä. Älä niuhota!"
Noh, onhan se hyvä, että Oiva muistaa käydä juomassa välillä. Vois kuitenkin mieluummin hörppiä omista astioistaan.

9 kommenttia:

  1. Oi ihana Oiva! Sä oot ihan ylisöpö, varsinkin toi alempi kuva sulattaa sydämen. :) -P:n ihminen

    VastaaPoista
  2. Omasta lasista juominen on liian helppoo. :D

    VastaaPoista
  3. Kissahan ei yhdistä juomista ja syömistä toisiinsa samalla tavalla kuin ihminen, vaan pitää nämä toiminnot mielummin erillään. Mä olen myös huomannut, että lattiatasoa ylempänä oleva juoma-astia on houkuttelevampi kuin lattialla oleva.
    Mulla on yleensä aina hellalla kattila jossa on vettä, jotta saan sen siirrettyä aina kuuman levyn päälle suojaksi, ettei käy vahinkoja, niin tuo kattila on kissojen mielestä se paras juomapaikka, vaikka se vesi saattaa seisoa siinä pidempäänkin.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep. Oivalla on kaksi juomakippoa - yksi keittiössä ja toinen olkkarissa. Vissiin toi maankamaran yläpuolella juominen on kuiteskin tosi hauskaa hommaa. Vaikka kun jätin tarkoituksella Oivalle lasiin vettä keittiönpöydälle eilen, niin ei kelvannut, tietystikään. :D

      Poista
  4. Oiva, juuri noin! Mikä on emännän, on meidän. Kannustustassut!
    - Pipsu ja Miiru -

    VastaaPoista