maanantai 4. heinäkuuta 2016

Parveke

Meillä on parveke. Se on etenkin näin kesäisin mukavaa, koska Oiva voi tarkkailla pöydältä pihan tapahtumia ja ovea voi pitää lämpimällä ilmalla huoletta auki. Poika viihtyy kytistyspaikallaan hyvin ja toisinaan jopa ottaa päiväunia pehmusteen päällä raittiissa ilmassa.
Valpas valvoja asemissa.
Mutta mitä kummaa? Tänään emäntä oli kummallinen ja kantoi parvekkeelta pois aivan kaiken. Kaiken, aina parvekeverkkoa myöten.

Niin valitettavaa, kuin se onkin, partsimme on käyttökiellossa seuraavan x määrän viikkoja. Pervekeremontti osuu kohdalle, mikä tarkoittaa Oivan osalta suurta lisälatausta tylsyysfaktorille. Ehkä nosturin kyydissä työskentelevien remppamiesten kyttäilystä sentään saa jotain virikettä. Ja onneksi ulkoilemaan pääsee flexin päässäkin ja raitista ilmaa saadaan keittiön tuuletusikkunasta. Mutta silti, onhan se nyt pöljää, etten hetkeen voi bongata Oivaa tämän näköisenä parvekkeelta:

Haha! Voi toista, kun verkko oli edessä.

9 kommenttia:

 1. Otamme osaa, meillä oli melkoisen ankeaa ilman terassia. Mutta äkkiä se aika kuitenkin kuluu ja saatte parvekkeen entistä ehompana takaisin. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Näin on ja sillä aikaa voi välillä mennä myös "mummolaan" evakkon omkotitalon pihaan. Oiva viihtyy hyvin myös narun päässä valjaissa, kunhan joku on pelastamassa, kun kiertää sen solmuun. :D

   Poista
 2. Voi kurjuus, että osuu vielä keskelle kesää. Meille on tulossa julkisivuremontti, mutta tällä hetkellä näyttää siltä, että osuu vähän viileämpään aikaan, niin ei ihan niin kamalasti sitten harmita kun joutuu parvekkeella oleilun kieltämään.
  Tuleeko teille rempan myötä lasit parvekkeelle? Yrittääkö Oiva ikinä kiivetä verkkoa pitkin, tai purra verkkoon reikää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käsittääkseni ei tule laseja. Olen siitä vaan hyvilläni, koska vieressä on kasa keväisin siitepöliseviä puita, enkä nauti lasitusten jynssäämisestä.
   Oiva ei ole vielä kertaakaan yrittänyt kiivetä verkkoa pitkin, jos oikein muistan. Kaidetta myöten poitsun sen sijaan tekisi välillä mieli tassutella (tyhmä verkko ei vaan anna niin paljoa periksi, että voisi :P) ja kukkalatioita pitkin on myös tepasteltu harvakseltaan. Pentuna Oiva pureskeli yhdestä kohtaa verkon silmää laajemmaksi, mutta sain korjattua verkon siitä kohtaa siimalla. Sen jälkeen verkon jysiminenkään ei ole kiinnostanut. Eli meillä verkkosysteemi toimii mukavasti. :)

   Poista
 3. Olisipa meilläkin partsi! Katit tykkäisivät ihan takuulla - ja me ihmiset myös. Hauskan tormakkaasti Oiva tarkkaili pihan elämää. Toivottavasti remppa on nopeasti ohi ja lintubongailu voi jatkua. :)

  VastaaPoista
 4. No kukas komistus se sieltä parvekkeelta ihmettelee? ♥ Tuommoinen verkkosysteemi oisi tosi kätevä siltä osin, että kisu saa sen avulla ihan aimo annoksen raitista ilmaa, mutta uskoisin, ettei meillä olisi verkko pitkäikäinen Haikun hampaissa. :D Pitäisi olla silloin metalliverkkoa.

  Kurjaa tuollaiset parvekeremontit! Meluakin siitä taitaa tulla?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän vähän on aiheutunut melua tähän mennessä. Tänään vähän jotakin porailivat. Infotilaisuudessa kysyin melustasosta, että onko se suunnilleen siedetävä vai aivan järkyttävä. Kuulemma siedettävä tai siedettävän rajalla. Ehkä pahin on siis vielä edessä. xD

   Poista
 5. Remontit on kyllä ikäviä, mutta tietysti ilo on sitten sitäkin suurempi, kun parvekkeelle viimein pääsee takaisin. Ja onneksi on mahdollisuus ulkoilla valjaissa :)

  VastaaPoista